Om oss

STUVSTA RÖR grundades redan 1932 av Waldemar Jönsson. Waldemar hade i sin ungdom varit till sjöss, men kände efter en tid att det var dags att få fastare mark under fötterna. Han lämnade sjölivet och köpte en tomt i Stensängensvägen.

Waldemar började att arbeta som rörläggare, med hela Stockholm som arbetsplats. Han insåg dock ganska snart att efterfrågan på rörläggartjänster var stor, särskilt i det nybyggarsamhälle som karaktäriserade dåtidens Stuvsta. Han fattade beslutet att starta en egen rörläggningsfirma och grundade Stuvsta Rör.

Företaget drevs till en början från bostaden på Stensängsvägen 2, men framgångarna skulle snart tvinga Waldemar att flytta till större lokaler. När Waldemar växte ur ”hemmakontoret” inrymdes verksamheten sålunda en längre tid i gamla Stuvsta Bio, varefter man flyttade till Djupåsavägen och för att idag ha landat i Högdalens Industriområde, där man delar lokaler med Moderbolaget Sofia Rör AB

Stuvsta Rör började som en installationsfirma men innefattade senare även en välkänd butik på Djupåsavägen i Stuvsta, dit både hantverkare och privatpersoner kom för att köpa VVS-produkter. På senare år har dock Stuvsta Rör renodlat verksamheten och är idag ett renodlat installations- och serviceföretag inom VVS. Sedan 2021 är vi en del av Hjo Installation.

Varför vi fortfarande lyckas
Det som gör att vi på Stuvsta Rör fortfarande är aktiva och väldigt omtyckta bland våra kunder är lika enkelt som självklart - vi håller vad vi lovar.

När du anlitar Stuvsta Rör tar vi fullt ansvar för att arbetet blir gjort i tid, på budget och tekniskt korrekt utfört. En annan framgångsfaktor är att vi under projektens gång har en tydlig, öppen och ärlig kommunikation med dig som kund, allt för att undvika missförstånd och överraskningar.

Anlitar du oss kan du känna dig trygg att jobbet blir utfört.

VVS för privatpersoner och avtalskunder över hela Storstockholm
Stuvsta Rör arbetar över hela Storstockholm med olika typer av VVS service, men har fortfarande en mycket stark lokal förankring i Waldemars hemtrakter, Huddinge- och Stuvstaområdet.

Vi hjälper dig som privatperson som bor i villa, lägenhet eller bostadsrättsförening. Vi jobbar även tätt tillsammans med avtalskunder. Inget jobb är för litet, inget projekt är för stort.

Vi hoppas att du vill anlita oss nästa gång du behöver hjälp med VVS.

Vår miljöpolicy

Vår miljöpolicy är grundläggande för vårt arbete och vår verksamhet. Vi ska bidra till en långsiktigt hållbar utveckling genom att hantera miljöfrågor som en integrerad del i vår verksamhet.

Vårt arbete med att skydda miljön, hälsan och säkerheten hos våra medarbetare, kunder och grannar från oacceptabla risker prioriteras alltid. Våra arbeten ska påverka miljön så litet som möjligt, föroreningar ska förebyggas och gällande lagstiftning ska självklart följas. Vi ska, när det är möjligt, återanvända och återvinna byggmaterial vid om- och nybyggnation.

Vi tillämpar ISO14001 och allt överblivet eller utrangerat material källsorteras och hanteras på ett miljöriktigt sätt. Vi ställer krav på våra underleverantörer och under entreprenörer att följa samma strikta miljökrav. Sofia Rör AB strävar efter ständig förbättring av företagets arbete inom miljö, hälsa och säkerhet.

Telefon och email

08-556 405 90
info@stuvstaror.se

Besöksadress

Harpsundsvägen 164
12459 BANDHAGEN